En la situació d’excepcionalitat que vivim degut a l’estat d’alarma decretat amb motiu del COVID-19, la FMMC segueix prestant serveis essencials com la tutela de persones amb trastorns mentals i les llars amb suport. Per poder fer-ho amb les màximes garanties de prevenció, fa falta més material de protecció com mascaretes i guants, tan per a les persones usuàries com per als professionals.

La nostra fundació ha començat a rebre donacions, paral·lelament al treball de les administracions per aconseguir els equips de protecció necessaris, que no arriben en la quantitat i rapidesa que voldriem en aquests moments de dificultat.

Volem agraïr la donació de més de 200 mascaretes i 100 guants per part de la Clínica Dental Marta Vallcorba, de Castelldefels, en una mostra de solidaritat amb les persones que més ho necessiten.

També agraïm de tot cor la donació de mascaretes de plàstic realitzades al laboratori 3D de l’Institute of Next, by Infonomia, d’Alfons Cornella i Mònica Alonso, seguint una iniciativa innovadora que ha estat acollida també aquí per contribuïr a la prevenció del COVID-19.

Aquest material serà utilitzat per poder seguir fent l’atenció presencial a les persones a qui donem suport en la presa de decisions a través de la tutela, curatela i assistència, i per continuar vetllant pels que viuen a les nostres llars amb suport ubicades a Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

Si pots col·laborar, contacta’ns aquí, a l’email info@fmmc.cat o al número de telèfon 932440990

Fotos: Caixes de mascaretes / Màquina de mascaretes de plàstic de l’Institute of Next, by Infonomia