És un clàssic a la FMMC celebrar la diada de Sant Jordi amb les persones que atenem i amb l’equip de la FMMC, per tal de seguir gaudint de les tradicions i la cultura.

Aquest any s’han organitzat tres concursos adreçats a les persones que atenem :

o CONCURS DE RELAT CURT: breu escrit (màxim 4 pàgines) de temàtica lliure, en català o en castellà.

o CONCURS DE POESIA: redacció de poesia (màxim 2 pàgines) de temàtica lliure, en català o en castellà.

o CONCURS DE PUNT DE LLIBRE: dibuix o pintura amb temàtica de “Sant Jordi” en un format màxim de DIN-A4. El guanyador/a serà la imatge del punt de llibre de la FMMC 2021.

Donada la situació sanitària i les mesures preventives actuals hem hagut de fer els concursos telemàticament i han participat 43 persones en les 3 categories. Un any més ens han sorprès per la seva creativitat i talent en l’escriptura i el dibuix. Avui hem celebrat a Torre Jussana l’entrega de premis amb les persones participants i les guanyadores: el Xavier (relat curt), el David (poesia) i la Mònica (dibuix de punt de llibre).

Aquesta activitat està emmarcada en el projecte Cultura és salut consistent en un programa anual d’activitats d’oci i lleure, tant virtual com presencialment, per garantir una millora dels projectes vitals de les persones i per oferir l’ oportunitat de gaudir de la cultura amb igualtat d’oportunitats,

Feliç Diada de Sant Jordi!