1r acte del projecte “cultura es salut”

Des de fa molts anys, a la FMMC apostem per realitzar activitats en l’ambit de l’oci, lleure i la cultura, amb l’objectiu d’afavorir l’ocupabilitat i de superar barreres socials que permetin a les persones amb necessitat de suport accedir a la cultura en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania. Aquest any, amb la pandèmia s’ha afegit un objectiu: donar suport emocional després de tants mesos de confinament.
Amb les restriccions de la pandèmia, van quedar suspeses durant el 2020 les activitats que oferíem ja que el format no s’adaptava a les exigències de seguretat . Però no podíem deixar de fer-ho, i ens hem adaptat iniciant el projecte “Cultura és Salut”, un programa d’activitats significatives que representen la història i els valors de la Fundació, per millorar el benestar personal i els projectes vitals de les persones a les que donem suport i protegim.
El projecte “Cultura es salut” es va estrenar el passat dia 8 de març en motiu del dia Dia de la Dona, amb l’organització del primer acte d’un seguit al llarg d’aquest 2021: l’assistència a la projecció de la pel·lícula “Manual de la Buena esposa “pel·lícula dirigida per Martin Provost amb Juliette Binoche com a protagonista al Cinema Verdi de Barcelona.
 
Vam comptar amb l’assistència a l’acte de 30 dones a qui donem suport, que van gaudir molt de la projecció amb un ambient distés i de col·laboració on vam aprofitar per compartir  històries i vivències.  Com a sorpresa final totes les participants van ser obsequiades amb un llibre de l’escriptora més que reconeguda  Virginia Wolf i una mascareta per reivindicar el paper de la dona en el nostre dia a dia i no només en aquesta data tant assenyalada !