Dóna

Pots col·laborar amb nosaltres a través d’una donació econòmica que ajudi a tirar endavant els diversos projectes generals de la Fundació, becant a una persona amb suport o contribuint al bon funcionament diari de les llars amb suport.

El teu donatiu ens ajuda a garantir el finançament dels serveis de la nostra organització més enllà de les subvencions oficials.

Beca a una persona amb suport

Si ajudes a una persona amb suport, podrem finançar les seves activitats extres com excursions, tallers o les vacances d’estiu, o bé, cobrir necessitats bàsiques que ells no poden sufragar, com per exemple, una visita al dentista.

Col·labora amb les Llars amb Suport

Si col·labores amb les Llars amb suport, contribuiràs al manteniment de pisos per a persones amb diagnòstic de salut mental que ara mateix tenim a Barcelona, Mollet del Vallès i Sabadell i que els garanteixen un recurs d’habitatge i rehabilitació psicosocial, així com facilitar l’obertura de nous pisos.

FORMULARI DE DONACIÓ

Coneixes els avantatges fiscals de fer una Donació ?

Les teves aportacions desgraven un 80 % fins als primers 150,00 € i un 35 % a partir d’aquest import, percentatge que passa a ser del 40% per donatius recurrents (mes de 2 anys) i d’import igual o superior cada any.

Així mateix, la Fundació Malalts Mentals de Catalunya, està inclosa en el cens d’entitats que fomenten l’ús de la llengua Catalana. Per aquest motiu els contribuents amb residencia habitual a Catalunya, gaudeixen d’una deducció addicional del 15% de l’import de les seves aportacions (amb un límit del 10% de la quota integra autonòmica).

Quant vols aportar?

10306090Altre

Dades personals

Protecció de dades: les seves dades són tractades sota la responsabilitat de la FUNDACIÓ MALALTS MENTALS DE CATALUNYA, amb la finalitat de gestionar la seva voluntat d’esdevenir donant de la FMMC. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament davant el Delegat de Protecció de Dades de la FMMC, a l’adreça C/ Mallorca, 333, 1er 2a de Barcelona o per correu electrònic a dpd@fmmc.cat. També té dret a presentar una reclamació a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
En el següent link pot consultar la informació ampliada a la Política de la Política de Privacitat de la pàgina web: www.fmmc.cat/politica-de-privacitat/

Accepto la política de dades i privacitat

Mètode de pagament

PaypalTransferència bancàriaDomiciliació

El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària al següent núm. de compte:
La Caixa: ES84 2100 3290 42 2200086999

Si us plau indica en el concepte: "DONAR", el DNI / CIF, el teu nom i cognoms o raó social.
No tanquis la pàgina. Ara t'enviarem a Paypal per fomalitzar la donació.