La Fundació Malalts Mentals de Catalunya posa un any més el seu gra de sorra per fer del Sant Jordi una diada de creativitat, roses, inclusió i molta solidaritat.

Sant Jordi és una de les diades més esperades per a totes les persones de Catalunya. Un dia pels enamorats i pels amants de la lectura. Un dia de llegendes, il·lusió i històries. Un dia per l’amor i per l’amistat.

A la Fundació volem fer difusió d’aquest sentiment de proximitat i per fer-ho hem organitzat diferents actes amb la participació de les persones a qui donem suport i dels nostres professionals i col·laboradors.

Davant de la Fundació, al carrer Mallorca 333, muntarem la nostra ja tradicional parada de roses solidàries a favor de les persones amb problemes de salut mental, des de les 8h del matí fins a les 17h de la tarda.

A més a més, aquest any som una de les 8 entitats socials seleccionades per estar presents a les jornades de portes obertes del Palau de la Generalitat.

Allí tindrem una altra paradeta de roses solidàries on, a canvi d’una aportació voluntària, les persones que visitin el Palau podran emportar-se una rosa en favor de les persones amb problemes de salut mental. A més a més, abans de l’obertura gaudirem de la visita del President, Quim Torra, acompanyat del Cardenal.

Finalment, com cada any muntarem diferents tallers i un concurs literari per tal que les persones a qui donem suport puguin donar sortida a tota la seva creativitat, que és molta, i on cada any ens sorprenem de la qualitat de les propostes que rebem. 

Animeu-vos! Us hi esperem amb il·lusió!