Continuant amb el  programa d’activitats del projecte Cultura és Salut que venim duent a terme tot aquest 2021, el passat dia 14 d’ octubre vam realitzar  el dinar de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, amb l’assistència de  98 participants al Restaurant La Barca del Salamanca, que va ser amenitzat per dos monologuistes, que van posar el toc d’humor en un dia tan assenyalat per tots nosaltres.

La nostra prioritat a l’esdeveniment és afavorir les relacions interpersonals satisfactòries desprès del llarg període de confinament de les persones que viuen a residències i domicilis. Algunes d’aquestes persones era la primera vegada que venien a Barcelona després de l’inici de la pandèmia, inclòs la primera vegada que dinaven a un restaurant des de fa més d’un any.

Ens vam poder retrobar tots nosaltres amb persones a qui feia temps que no veiem , a la vegada que també hi van acudir  persones que hi participaven per primera vegada. Si cada any és un dia emotiu, aquesta edició encara més, al no haver-nos pogut trobar l’ any passat a causa de la pandèmia .

La trobada va ser un èxit i tots vam poder gaudir de la celebració d’un dia tan assenyalat, posant el tema de la salut mental sobre la taula. És per això que  volem acabar agraint la implicació de tots els professionals que ho van fer possible, i posar la mirada ja en el proper esdeveniment.